Hozzájárul a természetes védelemhez fokhagymaszag nélkül.
A fekete fokhagyma és a reishi (ganoderma) együttesen segítenek fenntartani a természetes védekező mechanizmust és az egészséges keringési funkciókat.
Hogyan állítják elő a fekete fokhagymát?
A fekete fokhagymát fermentációval állítják elő, a friss fokhagyma több héten át tartó, forró és párás körülmények között történő érlelésével. Az erjedési folyamat szinte megduplázza a fokhagyma kiváló egészségügyi előnyeit, és semlegesíti annak szagát.
Továbbfejlesztett formula
A fekete fokhagyma egészségesebb a nyers fokhagymánál. Az évszázadokkal ezelőtti Koreából származó fekete fokhagymát az utóbbi években fedezték fel újra, kulináris és egészségügyi előnyei miatt.
A fekete fokhagyma a nyers fokhagymánál stabilabb formában tartalmaz aktív vegyületeket, melyek hozzájárulnak hatékonyságához:
- antioxidánsainak száma (pl. polifenolok, flavonoidok és kéntartalmú vegyületek) akár többszöröse a nyers fehér fokhagymáénak
- fokozott tápanyagtartalom és bioaktivitás
- az aktív vegyületek nagyobb stabilitása
- jobb felszívódás a szervezetben.
A fekete fokhagyma támogatja a szervezet természetes védelmi rendszerét:
- segít fenntartani a vér normál koleszterin- és lipidszintjét
- antioxidánsok forrása
- hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéshez
- támogatja a mikroerek keringését
- segít csökkenteni a nehéz lábak érzését
A reishi fokozhatja a természetes immunvédelmet!
A Reishit (Ganoderma) a halhatatlanság gombájának is nevezi a több mint 4000 éves hagyományos kínai gyógyászat, mely:
- hozzájárul a természetes immunvédelemhez
- segíthet fenntartani a normál LDL-koleszterinkoncentrációt
- hozzájárulhat az egészséges keringési funkcióhoz
- sok vitamint és ritka ásványi anyagot tartalmaz
Az értékes Reishi gomba és a fekete fokhagyma immunerősítő hatásának egyedülálló kombinációja.
Nettó tömeg: 25,50 g (60 db kapszula x 425 mg). A fokhagyma antioxidáns hatású, amely hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A fekete fokhagymát a nyers fokhagyma érlelésével és erjesztésével nyerik, amely eredményeként megnő a tápértéke. A fekete fokhagyma legfontosabb aktív komponense a S-allil-cisztein (SAC).
Ajánlott napi adag: fogyasszon 1-3 kapszulát a napi főétkezéseit követően.
Összetevők:
Fekete fokhagyma (Allium sativum L.) száraz kivonata; stabilizálószer: mikrokristályos cellulóz; reishi gomba (Ganoderma lucidum karst) kivonat; stabilizálószer (kapszulahéj): szarvasmarha zselatin.
Figyelmeztetések: A termék fogyasztása nem ajánlott várandós- és szoptatós anyáknak, valamint azoknak, akik a termék bármely összetevőjére allergiásak! A termék fogyasztása előtt konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével, ha véralvadásgátló (antikoaguláns) gyógyszereket szed. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A személyre szabott tanácsért hívja Rácz Lívia Egészségszakit!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.